Alınan bilgiye göre, senaryosunu Garfield serisinin yaratıcısı Jim Davis'in yazdığı, “Cesur Balık”, “Garfield Geri Dönüyor” ve “Garfield Komedi Festivali” filmlerinde imzası bulunan Mark Dippe'nin yönettiği film, “Garfield Pet Force 3D/Garfield 3 Boyutlu Süper Kahraman” adıyla vizyona girecek.

Filmin konusu özetle şöyle:

“Garfield, köpek arkadaşı Odie ve ev sahipleri Jon ile 'Karikatür Dünyası'nda yaşayan, tembel bir ev kedisidir. Garfield, hayatını kendini salmış bir halde geçirmektedir ve herhangi bir çaba gerektiren herhangi bir şeye dahil olmaktan veya karışmaktan sakınmaktadır. Bir süper kahraman ile bir kötü 'Çizgi Roman Dünyası'ndan çıkagelip huzurlu dünyasına girince, Garfield istemeden de olsa onların arasındaki savaşa dahil olur. Tüm zorluklara rağmen 'Karikatür Dünyası'nı kurtarmak adına verilen bir savaşın ön saflarında yer almak veya arka planda kalmak arasında bir seçim yapması gerekecektir.”

Filmde Garfield'a hayat arkadaşı Arlene, sevecen arkadaşı Odie, “Çizgi Roman” boyutundan gelen süper kahraman Garzooka ve kötü karakter Vetvix eşlik edecek.