TRABZON'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Vural Emekçi, dövme ve resim sergisi açtı.

Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi"nde açılan sergide Emekçi"nin 3 ay içindeki çalışmaları sonucu ürettiği 35 eser sergilendi. Oldukça ilgi gören sergide Vural Emekçi"nin resimleri de alıcı buldu. Resimlerinde genelde fantastik konuları işleyen genç sanatçı, yağlı boyanın yanı sıra ebru, Air Brush, Akrilik Neon boya çalışmaları ve dövme çalışmalarından örnekler sundu.

Dövme çalışmalarının Türkiye"de bir ilk olduğunu belirten Emekçi, "Dövme motifli resimlerle kendimi geliştirip dünya çapında Türkiye"nin ismini duyurmak istiyorum. İskandinav ülkelerinde sergi açma planlarım var. Dövme konusunda müşterilerim genelde yurt dışından ilgi gösteriyor. İlk sergim olmasına rağmen görmüş olduğu ilgi, alaka ve takdir ve beni çok gururlandırdı. Bu sergim ilerde düşündüğüm büyük atılımların provası ve stajı niteliğindedir. Destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ortaokuldan beri resim sanatına merak salan ve sayısız eserleri bulunan Vural Emekçi, ilk kişisel sergisinin son günü olan 25 Mart'ta sanatseverleri doğum gününe davet etti.