Arnavutköy'de oturan 46 yaşındaki Ali Piçinciol, kasıklarında oluşan kitlelerden dolayı 3 yılda 250 kiloya çıktı. Birden aldığı kilolarıyla kalp damarları tıkanan Piçinciol, birçok hastalığa yakalandı. Oturduğu yerden tek başına kalkamayan Piçinciol, eşinin desteğiyle zor da olsa evin içinde hareket edebiliyor. Günlerce dışarıya çıkamayan Piçinciol, temiz hava ihtiyacını ise küçücük balkonlarında karşılıyor. Sabahlara kadar balkona oturduğunu söyleyen Ali Piçinciol, 3 yılda hayatının değiştiğini gözyaşları içinde anlattı.

Daha önce İzmir'de yaşadığını söyleyen Ali Piçinciol, "İzmir'deyken bel fıtığından ameliyat oldum. 3 ay yaram açık kaldı. Bu yüzden de içimde kitle oluştu. Tekrar ameliyat olmam gerekiyor ama doktorlar ameliyat riskli dedikleri için olamadım. İstanbul'da da hangi doktora gitsem kendi doktoruna git diyorlar. Ne yapacağımı bilemiyorum. Şimdi de sırtımda kahverengi lekeler çıkmaya başladı" diye konuştu.

Kiloları nedeniyle çalışamadığını belirten Ali Piçinciol, emekli gününün dolduğunu ancak priminin yetmediğini bu yüzden de malulen emekli olmak istediğini söyledi. Piçinciol, lokantada çalışan oğlunun yardımlarıyla geçinmeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyerek, "Eve 350 TL veriyoruz. Oğlum askere giderse bize kim bakacak" dedi.

"DEPREM OLDU, CANIMI BİLE KURTARAMIYORUM"

Kiloları nedeniyle evden çıkamadığını hatırlatan Ali Piçinciol, "Deprem oldu ben burada kaldım, canımı bile kurtaramıyorum. Kendi işimi halledemiyorum. Banyoya girince kapıyı açık bırakıyorum, banyodan sonra yarım saatte kendime anca geliyorum" ifadelerini kullandı.

Ali Piçinciol'un eşi Çiğdem Piçinciol ise, ailece çok zor durumda olduklarını söyleyerek, yetkililerden yardım istedi.