Siteler’de mobilyacılık yapan evli ve 1 çocuk babası Mehmet Yılmaz (29), yaklaşık 1,5 yıl önce arkadaşı Raşit K’ye ait Çankaya’daki saunada çalışan Sanem K. (21) ile tanıştı.
 
İddiaya göre, Mehmet Yılmaz, Cumartesi gecesi Çankaya’da otomobille gezmeye çıktığı Sanem K’den para istedi. Yılmaz, "Benim hayatım hep böyle mi geçecek" diyerek para vermek istemeyen Sanem K’ye hakaret edip, ölümle tehdit etti.
 
Osman Temiz Mahallesi’ne geldiklerinde Sanem K, yiyecek almak için otomobilden inen Mehmet Yılmaz’a ait tabancayı aracın torpido gözünden alarak arka koltuğa geçti.
 
Araca dönen Mehmet Yılmaz’ı ensesinden 2 el ateş ederek vuran Sanem K, silahı bir evin bahçesine attıktan sonra olay yerinden kaçtı.
 
Yılmaz’ın cesedi, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.
 
Görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, olayın ardından araçtan bir kadının indiğini tespit etti.
 
Önce Mehmet Yılmaz’ın eşinden şüphelenen cinayet polisi, Raşit K’nin ifadesine başvurduktan sonra saunadan gezmek için birlikte ayrıldıklarını tespit ettiği Sanem K’yi gözaltına aldı.
 
Sorgusunda suçunu itiraf eden ve Mehmet Yılmaz’ın kendisinden para isteyip ölümle tehdit ettiğini savunan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.