Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ''İlçemiz açısından önümüzdeki yılda da projeler bazında çok daha hareketli geçeceğini şimdiden görüyoruz'' dedi.
Alıcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın yaşam standardını, hak ettiği düzeye yükseltmek için sürdürdükleri hizmet yarışında üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakılmasına sayılı saatler kaldığını ifade etti.
Her yeni yılda, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortam oluştuğunu ifade eden Alıcık, şunları kaydetti:
''2010 yılı da, Nazilli'nin çağdaş ve modern bir kent olması için ilçemize kazandırdığımız eserlerin, teker teker hayata geçmeye başladığını gördüğümüz bir yıl oldu. İlçemiz açısından önümüzdeki yılda da projeler bazında çok daha hareketli geçeceğini şimdiden görüyoruz. 2011 yılında ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi, bundan sonra da devam edecektir. Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır. Yeni dönemimizde de, halkımızın teveccühü ile çalışmalarımız heyecanla ve tüm hızıyla sürdürülecektir. Biz Nazilli Belediyesi olarak, yeni yılda da Nazillili olma bilincini hiçbir zaman yitirmeden, değerli halkımız ile el ele, güzel kentimizin geleceği için çalışacağız.''