Kuşadası Pine Bay otelde gerçekleşen panelde başarılı tedarikçi şirketlere ve rehberlere Tura Turizm yönetim kurulu üyeleri Leyla Öner ve Kemal Öner plaket taktim etti.

çok sayıda turist rehberi, firma yetkilileri ,Tura Turizm İstanbul,İzmir ve Kuşadası'nda hizmet veren personeli de katıldığı panelde konuşan Tura Turizm satış pazarlama müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Öner, “2009 yılında Toplam 10 kruvaziyer firmasına hizmet verdik.22 gemi ile çalıştık.12 limanda toplam 333 dispatch yaptık sezonun 184 günü alanda görev aldı.200.000"i aşkın yolcuya “Günaydın” dedik toplamda rehberlerimiz yaklaşık 7000 kez bizimle birlikteydi.3.000.000 adet malzeme sunduk, 230.000 kit hazırladık, 130.000 anket okuduk. Interaktif Show ekibimiz 2009"de toplam 80 kez hizmet verdi.43 kişiden oluşan ekibin kostüm ve koreografisini başarı ile yürüten İzmir Sanat Tiyatrosu verdikleri hizmetle büyük ilgi topladı. Her 3 anketten birinde övgü alan Interaktif Show yine Türkiye"nin tanıtımında bir ilk olmayı başarmıştır” dedi.

Öner, “2010 yılında 196 gemi seferine hizmet vereceklerini belirterek hizmet vereceğimiz tüm gemiler Norwegian Jade, Norwegian Gem,Navigator of the Seas,Brilliance of the Seas,Splendour of the Seas,Vision of the Seas,Celebrity Equinox, Celebrity Century, Queen Elizabeth,Queen Victoria,Azamara Quest Azamara Journey,Ocean Village ,Aurora , Artemis,Zenith,Aida Diva ve Easy Cruise Life'dir. kruvaziyer turizminde artan rekabet ortamı ve acentelerin getirdiği alternatif hizmetler, turistlerin büyük ilgisini çektiğini belirten Leyla Öner, “Kruvaziyer turizminde 43 yılını geride bırakan Tura Turizm, yer hizmetlerinde ilklere imza atıyor. Turizmde çok farklı segmentler oluşmakta. Bunların en önemlisi kruvaziyer turizmi. Kruvaziyer turizminde Kuşadası Limanı Türkiye'nin en önemli ve en başarılı kruvaziyer limanı. Kuşadası'na gelen kruvaziyer gemilerinin gelme sebebi Efes ve Meryem Ana olmakla birlikte artık bu 2 ören yerine tur yapmak yeterli olmuyor. Turistlerin birçok değişik ihtiyaçları var. Bunların hepsine cevap vermek gerekiyor. Kruvaziyer turizminde hizmet veren tüm acenteler bunun farkında ve hizmet kalitelerini yükseltmek için birçok hizmet vermeye çalışıyor. Tura Turizm olarak elimizden geldiğince yenilik ve ihtiyaçlara yönelik tedbirlerimizi almaya çalışıyoruz" diye konuştu.