Müzik hayatına başladığından beri adı birçok güzelle aşk dedikodularına karışan Teoman, geçtiğimiz yıl Ayşe Boyner"le ciddi bir ilişki yaşadı. Ancak evlenecekleri bile iddia edilen ikilinin aşkı yıl sonunu görmedi. Teoman"ın adı geçtiğimiz günlerde de oyuncu Ekin Türkmen"le anıldı.

Amerika'da bulunan Ekin Türkmen bir haftalığına geldiği İstanbul"da Teoman"la kaçamak yaptı. Bu aşk Türkmen"in Los Angeles"a dönmesiyle son buldu. Teoman, önceki gece Asmalımescit"te esmer bir kadınla samimi bir şekilde eğlenirken HT Magazin objektiflerine yakalandı. Ünlü rockçı konuşmayıp, gülmekle yetindi.

İKİNCİ AŞK BOMBASI

Küçük Kadınlar"ın güzeli Hande Soral ile Adanalı"nın yakışıklısı Alican Yücesoy"un aşkını HT Magazin belgeledi. Bir kafede otururken fotoğraflarının çekildiğini gören ikili hemen ayrıldı.

Reytinglerde savaş gerçek hayatta aşk var. atv"nin aksiyon dolu dizisi Adanalı"dan Alican Yücesoy ile Kanal D"nin sevilen draması Küçük Kadınlar"ın güzeli Hande Soral"ın aşkını sağır sultan bile duydu. Ancak ikili her fırsatta ilişkilerini yalanladı. İki genç âşık geçtiğimiz günlerde HT Magazin objektiflerine yakalanmaktan kurtulamadı.

Nişantaşı'nda Zamane Kahvesi adlı mekânda arkadaşlarıyla oturan Alican Yücesoy ile Hande Soral, etraftakilere aldırmadan sarılıp, öpüşüyordu. Bu sırada fotoğraflarının çekildiğini gören Yücesoy"la Soral panikledi. Bir anda moralleri bozulan ve apar topar kafeden ayrılan ikili, ayrı ayrı yürümeye başladı./HT