Fortis Türkiye Kupası"nda İnönü Stadı"nda, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor"u ağırlayan Beşiktaş karşılaşmaya şok golle başladı. Konuk ekipten Cafercan"ın 14. dakikada ağlara gönderdiği top İnönü"de sessizlik yaratırken, Beşiktaş iki dakika içinde toparlanarak Serdar Özkan ile eşitliği sağladı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Kartal, Brezilyalı golcüsü Bobo ile öne geçerek tribünleri rahatlattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında vasat bir tablo ortaya seren Beşiktaş"ta, Tello"nun pası buluşan Nobre 70"de skoru 3-1 yaptı. İkinci yarıda Cafercan"ın bir şutu da üst direkten döndü.
2.dakikada Beşiktaş ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Bobo"nun vuruşu Eser"den döndü. Serdar Özkan vurdu, meşin yuvarlak defansa çarparak dışarı çıktı.
10. dakikada Mehmet Ayaz sol kanattan çok hızlı şekilde ceza sahasına girdi. Mehmet"in çaprazdan çektiği şut auta çıktı.
14. dakikada Beşiktaş kalesinde şok bir gol gördü. Gaziantep B.B kullandığı serbest vuruştan sonra top ceza sahasının içine girdi. Cafercan önünde kalan topu ağlara gönderdi: 0-1

70"te direkten döndü
16. dakikada Ceza sahasına gönderilen topu Nobre kale önüne gönderdi. Defans topu uzaklaştırmasına rağmen Serdar Özkan"ın şık vuruşunu engelleyemedi: 1-1
24. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Tello"nun vuruşu Eser"e çarptı dönen dopu Gaziantep B.B defansı uzaklaştırdı.
27. dakikada Tello"nun kullandığı serbest vuruşta ön direğe doğru hareketlenen Bobo"nun vuruşu skoru 2-1"e getirdi.
35. dakikada Gaziantep B.B"li Uğur, kaleci Hakan Arıkan ile karşı karşıya kaldı. Son anda araya giren İbrahim Toraman topu kornere gönderdi.
68. dakikada Tello"nun pası ile buluşan Nobre kalecinin solundan topu ağlara bıraktı: 3-1
70. dakikada Cafercan, Beşiktaş"ın sol kanadından ceza sahasına girdi. Cafercan"ın vuruşu üst direkten tekrar Beşiktaş ceza sahasına döndü.

MİLLİYET