Nazilli Belediyespor ilk yarının son haftasında kendi evinde oynadığı maçta Torbalıspor"u baskılı ve etkili futboluna rağmen uzatma dakikalarında yediği gol ile 1-2 yenilmişti.

Ligin ilk yarısında istediği sonuçlara alamayan Nazilli Belediyespor ligin son haftalarda teknik direktör Yüksel Can"ın görevine son vermiş ve yerine Ahmet Kılıç"ı göreve getirmişti. Ahmet Kılıç"la Torbalıspor maçına çıkan siyah beyazlılar bu maçı da 1- 2 kaybetmişlerdi.

İkinci yarının ilk haftasını bay geçiren siyah beyazlılar, bu haftayı da Marmaris sporun ligden çekilmesi nedeniyle maç oynamadan geçirecek. Aradan geçen bu boş zamanı ilaç kabul eden siyah beyazlılar gelecek haftadan itibaren lig maçlarını oynamaya başlayacak.

İkinci yarı hazırlıkları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Ahmet Kılıç, “Ligin ikinci yarısında ara verilmemesine rağmen lig fikstürümüz gereği aradaki 3 haftalık zamanı çok iyi değerlendirdik. Yeni bir ruh ve anlayış içinde maçlara başlayacağız, puan cetvelindeki bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Geçmişi konuşmak istemiyorum gelecek hafta oynayacağımız Afyon deplasmanı maçı itibariyle yeni bir Nazilli Belediyespor olacağız” dedi.