Menajeri Ahmet Bulut, “Kulüp hangi takımla anlaşırsa, o takıma imza atarız” diye konuştu
Türkiye günlerdir Mehmet Topuz"un transferi ile çalkalanırken, benzer bir olay da Manisaspor"un başarılı kalecisi Ufuk Ceylan konusunda yaşanıyor. Galatasaray"ın aylardır kadrosuna katmak için uğraş verdiği ve prensipte anlaştığı genç kaleci için Fenerbahçe"nin devreye girmesi, transferin uzamasına neden oldu.
Ege kulübünün sarı-kırmızılı takıma gitmeye sıcak bakan milli kalecinin bonservisini 4 milyon euro olarak belirlediği ve bu yüzden Aslan"ın geri adım attığı kaydedildi. Takas ve bir miktar para formülünü öneren ancak olumsuz yanıt alan Cim-Bom bu transferde futbolcunun kendilerinde oynama isteğini koz olarak kullanmak istiyor.
Genç file bekçisinin menajeri Ahmet Bulut ise, Ufuk"un yaşananlardan etkilenmemesi ise Kuşadası"nda tatile gittiğini belirterek, “Mehmet Topuz olayı hepimize ders oldu. Burada profesyonelce görüşmüler olur ve imzalar daha sonra atılır. Aksi şekilde transfer elimize yüzümüze bulaşır” dedi.
Bulut ayrıca, Radyospor"a yaptığı açıklamada, “Ufuk Ceylan için öncelikle kulüplerin anlaşması gerekiyor. Ufuk, zaten üç büyük takımdan birinde oynamak istiyor. Manisa"da da kalabilir ama kulüpler anlaşırsa biz gider imzayı atarız. Futbolcunun isteği doğrultusunda Manisaspor hangi takımla anlaşırsa Galatasaray"a da Fenerbahçe"ye de Ufuk transfer olur” dedi. MİLLİYET