24-28 Mart tarihleri arasında devam edecek 2. Tiyatro Günlerinin ilk iki günü tamamlanırken tiyatro severler oyunlara büyük ilgi gösterdi. Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Şükran Güngör Sahnesi'nde gerçekleşen etkinliklere Belediye Meclis Üyeleri Sümran Ünal, Altan Güney, Aydın Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman ve vatandaşlar katıldı.
Aydın Belediyesi Tiyatro Günleri 24 Mart Cumartesi günü "Karınca Çocuk Tiyatrosu"nun "Küçük Kara Balığın Yolculuğu" adlı çocuk oyunu ile başladı. Aynı gün akşamı, Semih Çelenk'in yazdığı Faruk Güvenç'in yönettiği Ankara Ekin Tiyatrosu yapımı olan, "Memleketin Birinde" adlı oyun seyirci ile buluştu. Vatandaşların ayakta alkışladığı başarılı oyuncular Aydın halkıyla buluşmalarını sağlayan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. Oyunun yazarı Semih Çelenk'te o gün seyircilerle birlikte kendi yazdığı oyunu izledi.
25 Mart Pazar günü ise Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları yapımı olan Yılmaz Onay'ın yazdığı, Serkan Fırtına'nın yönettiği "Şarkılarımız Ölmesin" adlı çocuk oyunu Aydınlı çocuklar için perde açtı. Salonu dolduran çocuklar neşeli dakikalar geçirirken zaman zaman da oyuna eşlik ettiler. Aynı günün akşamı Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen, Haldun Taner'in yazdığı Dağlar Uygur'un yönettiği "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" adlı komedi oyunu Aydınlı sanatseverlerle buluştu.
Oyunlar sonunda emeği geçenlere Belediye Meclis Üyeleri Sümran Ünal, Altan Güney, Aydın Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman tarafından çiçek ve teşekkür sertifikaları takdim edildi. 

20120326aw000478_04.jpg