vdf, ikincielekredi.com ile 7 yaşına kadar olan Volkswagen, Audi, Porsche,Seat, ve Skoda markaikinci el araçlara hızlı ve uygun kredi imkânı sunuyor.

Türkiye'nin önde gelen finansman kuruluşlarından vdf; yeni ürünü ikincielekredi.com'u sunuyor. vdf'nin yenilikçi ürünü ikincielekredi.com öncelikli olarak www.ikincielekredi.comadresinden tüketicilere sunuluyor.

Hizmete girdiği ilk 40 gün içerisinde günlük ortalama 2 bin 500 ziyaretçi adedine ulaşarak bin 641 kredi başvurusu alan vdf'nin yenilikçi ürünü ikincielekredi.com, 7 yaşına kadar olan Volkswagen, Audi,Porsche, Seat ve Skoda marka ikinci el araçlar için kredi imkanı sağlıyor.
ikincielekredi.com'da tüketicilerin satın almak istedikleri araçlar için bütçe ve ödeme şartlarına uygun avantajlı kredi seçenekleri sunuluyor. İkinci el araç almak isteyen tüketiciler www.ikincielekredi.com adresi üzerinden sadece TC kimlik numarası ile başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

ikincielekredi.com üzerinden, TC kimlik numarası ile yapılan başvurularda tüketicinin cep telefonu veya e-mail adresine anında kredi öngörüş sonucu bildiriliyor. Seçilen ikinci el aracın yetkili satıcılarda araç tespit işlemi yapıldıktan sonra da kredi işlemi sonuçlanıyor. Bu sayede ister internetten, ister açık oto pazarından ya da tanıdıktan her nereden araç satın alınmak istenirse, arzulanan araçlar vdf tarafından kredilendirilebiliyor. ikincielekredi.com ile ikinci el aracınıza her noktadan vdf uzmanlığı ve güvencesiyle hemen kavuşabiliyorsunuz. vdf'nin ikinci el araç kredisinde faiz oranları yüzde 0.94'den başlarken tüketicilere 60 aya varan vade imkânı da tanınıyor.