Aydın’da öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi ağır yaralandı. Aynı otomobilde olduğu belirtilen 2 yaşındaki bebek için Aydın’da herkes seferber oldu. Ancak yaklaşık bir saat süren arama sonucu gelen bir telefon herkesi rahatlattı. Sabah annesi ile evden çıktığı zannedilen yarenin son anda Ninesi’nde kaldığı ortaya çıkınca herkes derin bir nefes aldı. 
Edinilen bilgiye göre, Aydın’dan Muğla istikametine gitmekte olan Erhan Arıkan yönetimindeki 48 YH 797 plakalı otomobil Büyük menderes Nehri Köprüsü’ne yaklaştığı sırada tekerinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek önce refüje çarptı, ardından taklalar atarak yolun sağ tarafındaki mısır tarlasına yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Erhan Arıkan (33), otomobilden fırlaması sonucu mısır tarlasının içinde baygın vaziyette bulunurken, otomobilde yolcu olarak bulunan Nuray Oral (26) araçta sıkıştı. İtfaiye ve 112 ekipleri ile çevredekilerin yardımı ile şarampolden çıkarılan her iki yaralı Aydın Devlet Hastane yoğun bakım servisine kaldırıldı. 


“BEBEK SESİ GELDİ İHBARI HERKESİ KORKUTTU”
Kaza yerine gelen 112 Acil servis ve itfaiye ekiplerinin yaralıları olay yerinden kaldırdıktan sonra, araçta yapılan aramalarda bazı vatandaşlar kazadan sonra bebek sesi duyduklarını söyleyince çevrede yapılan incelemede 2 yaşında Yaren Oral adına düzenlenmiş bir kimlik daha buldular. Her iki kazazedenin de baygın olması nedeniyle araçta çocuk olup olmadığını kesin olarak öğrenemeyen görevliler mısır tarlasında ve deredeki kargıların arasında uzun süre Yaren bebeği aradılar. Bu sırada 112 Acil Servis görevlileri ve jandarma Muğla’nın Yatağan ilçesinde bulunan kazazedenin yakınlarını arayarak Nuray Oral’ın çocuğunun nerde olduğunu sordular. Kazazedenin yakınları Yaren’in de annesi ile birlikte olduğunu belirtince tüm görevliler her yerde Yaren’i aradılar. Uzun aramalara rağmen Yaren’i bulamayan görevliler, olay yerine vinç çağırarak otomobili kaza yerinden kaldırıp tekrar arama yaptılar. 
Bu arada sürekli yaralıların yakınları ile görüşen jandarma ve 112 Acil Servis Ekipleri minik yarenin annesi ile gitmekten vazgeçip ninesinde kaldığını öğrenince derin bir nefes aldılar. 
Bu arada Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan her iki yaralının da durumun ağır olduğu belirtildi.

20110630ay439484_05.20110630170329.jpg

20110630ay439484_08.jpg