F.Bahçe karşılaşmasını dolu tribünler önünde oynayan sarı kırmızılılar, 52 bin kişilik Arena Stadı"nda 4 milyon lira hasılat elde etmişti. Trabzon maçı seyircisiz olacağı için hasılat kaybı da büyük olacak.

GALATASARAY"ın Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olması, sarı kırmızılı ekibe pahalıya mal olacak. Geçtiğimiz hafta cuma günü Türk Telekom Arena"da Fenerbahçe ile oynanan derbi karşılaşmasında, sahaya atılan iki şişe rakı yüzünden bu cezayı alan Galatasaray, iki hafta sonra iç sahadaki Trabzonspor karşısında seyircisinden mahrum kalacağı için yaklaşık 4 milyon lira zarara uğrayacak.

Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından cezalandırılan sarı kırmızılı ekip, 52 bin kişilik seyirci kapasitesi bulunan Arena Stadı"nda boş tribünler önünde Trabzonspor maçına çıkacak.

Seyircisiz oynayacak
Normal şartlar gereği bu önemli maçta stadın tamamen dolması düşünüldüğünde, Galatasaray gerek çok büyük hasılat kaybına uğrayacak, gerekse taraftar desteğinden yoksun kalacağı için önemli bir şekilde taraftar desteğinden mahrum kalacak. Fenerbahçe maçında tarihinin en büyük hasılatını elde eden sarı kırmızılı ekip, 52 bin kişilik Arena Stadı"nda 4 milyon lira hasılat elde etmişti.

18 bin kombine satmıştı
18 bin kombine bileti daha önce satan ve bu parayı kasasına koyan Galatasaray, Fenerbahçe maçında 30 bin biletten 4 milyon lira kazanmıştı. 4 bin kişilik yerlerin bir kısmı ücretsiz olarak dağıtılmış, bir kısım yerler de güvenlik gereği boş bırakılmıştı. Büyük önem taşıyan Trabzonspor maçında da benzeri olacağı için, Galatasaray"ın hasılat kaybının 4 milyon liradan az olmayacağı bildirildi.