Ferhan Şensoy, katıldığı televizyon programında Cem Yılmaz"ı izlemek için salona gitmediğini, televizyonda izleme fırsatı bulduğunu söyledi. Şensoy kendisinin de stand up"çılarla karşılaştırılmasına tepki gösterdi:

Televiyon gazetesinde yer alan habere göre, Şensoy: "Ben stand up"çı değilim. Benim yaptığım stand up değil. Ben oyuncuyum, çıkıp iki perde oynuyorum. Stand up denilen şey bütün dünyada 15-20 dakika bir kulüpte mikrofon komedisi yaparlar. Bir oyunculuk yapmazlar. Bunun bir kere tiyatroyla, oyunculukla karıştırılmaması gerekir. Ben genel olarak stand up"çılardan sıkılıyorum. Bana bir şey ifade etmiyor.

Ben sadece Cem Yılmaz"ın bir tanesini izledim, televizyon olarak izledim. İki saat böyle bir şeye de bir tiyatro salonunda tahammül edebileceğimi de sanmıyorum. Eğer sahnedeki oyuncu değilse, bir oyuncu olarak sıkılırsınız. Tansiyonu düşer, şeker düşer çok kötü olursunuz. Çıkamazsınız da oradan.

Ben Cem Yılmaz veya öbür isimler hakkında bir eleştiri yapmak istemiyorum, ama genel olarak şunun bilinmesi gerekiyor ki bu bir oyunculuk değildir, mikrofon komikliğidir. Bunun bizimkiyle karşılaştırılması veya benim onların ustası olduğum düşüncesi yanlıştır. Onlar buradan çıkmadılar. Ferhangi Şeyler"den etkilenmiş olabilirler, ama Ferhangi Şeyler bir stand up değildir." dedi.