Ankara Emniyet Müdürlüğünden 2 yıl önce Van'a tayini çıkan Özkan'ın hayatında “2” rakamının farklı bir yeri bulunuyor.

Kenan Özkan, Van'a atandıktan sonra birimlere dağıtım sırasında kent merkezindeki 2 Nisan Polis Merkezine amir oldu. Burada 2 yıldır görev yapan Özkan'ın 2'nci çocuğu da Van'da oldu.

Van'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 2 Nisandaki etkinliklerde aynı zamanda doğum gününü de kutlayan emniyet amiri Özkan, “2” mutluluğu bir arada yaşadı.

Mesai arkadaşının hayatındaki 2'lerin çokluğunu fark eden Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez de Kenan Özkan'ın doğum gününü 2 Nisan Polis Merkezinde kutladı.

Görev yaptığı 2 Nisan Polis Merkezi önünde, 2 çocuğu ile birlikte gazetecilere açıklama yapan Özkan, “2 yıldır, 2 Nisan Polis Merkezinde görev yapıyorum. Doğum tarihim de 2 Nisan 1974. Mesleki yaşantım boyunca 2 ilde çalıştım, Ankara ve Van'da. Ankara'da da 2 ayrı şubede görev yaptım. 2 kız babasıyım, emniyet sicil numaram 202002. 2'lerle dolu bir hayatım var” dedi.

Hayatındaki 2'leri ilginç bulanların olduğunu anlatan Kenan Özkan, “Ben bunlardan memnunum. 2 olmasını istemediğim tek bir şey var, o da eşim. Tek olan eşim olsun, diğerleri 2 olabilir” diye konuştu.

Öte yandan, emniyet amirinin haberini yaparken 2 gazetecinin bulunması da dikkat çekti.

Hürriyet