İzmir'de görülen 'gizli belge ve bilgi bulundurma' davasında tahliye edilen '2 numara' Narin Korkmaz, "Ömrümün 2 yılını çaldılar" dedi. Ardından ekledi: Paralel devlet bize oyun oynadı. Bu yapıya karşı dava açıp savaş vereceğim.
 
İZMİR 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 'askeri gizli belgeleri ele geçirme ve bulundurma, tehdit ve şantajla askeri bilgi ve belgeleri sızdırma' davasında geçen cuma günü tahliye olan Narin Korkmaz Akşam gazetesine konuştu. İşte davanın 2 numaralı ismi olarak lanse edilen Korkmaz'ın sözleri: Herkes bu işin senaryosunu yazanın parelel yapı olduğunu biliyor. 
 
'MUTFAK SEMPATİLERİ VAR' 
 
Paralel yapının mutfak sempatisi var, ne hikmetse yargılanan kişilerin sakladığı iddia edilen gizli belgelerin çoğu ya mutfak dolabında, mutfak çekmecesinde ya da buzdolabında bulundu. Mahkememiz sonuçlandıktan sonra bu oluşumun komplolarına maruz kalanlar olarak karşı davalar açacağız. Paralel yapıyla mücadelemizi sürdüreceğiz. 
 
'AMAÇ ÜST RÜTBELİ SUBAYLARDI' 
 
Mahkeme dosyasına delil olarak konulan belgelerin tümü sahte. Örneğin deliller arasında benimle ilgili bir veri belgesi var. Verinin kopyalandığı tarih 1997 olarak yazıyor. İnsaf! Ben 1990 doğumluyum. Dava sürecinde basın yoluyla hep beni ön plana çıkardılar. Amaçları, davayı gündemde tutup asıl hedefleri olan askerin en üst rütbeli subaylarına ulaşmaktı.. 
 
'Google'da casus yazınca adım çıkıyor'
 
Davanın Savcısı Zafer Kılıç iddianamesinde 'Ben bu örgütün birbirleri arasındaki bağı çözemedim' diyor. Çözemezsiniz tabii... Çünkü biz gerçekten de birbirimizi tanımıyoruz. Sizde nasıl bir vicdan var ki çözemediğiniz bir şeye örgüt diyerek insanları yıllarca cezaevinde tutuyor, onları sevdiklerinden ayrı bırakabiliyorsunuz. O asılsız iddialar nedeniyle bazı arkadaşlarımız bile bize şüpheyle baktı. Google’a casus yazın adım ve resimlerim çıkıyor. 

YİRMİDÖRTHABER