Türk Telekom’un müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi şirketi AssisTT, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) ile konfederasyona bağlı 2 milyona yakın esnafın 11818’deki bilgilerinin güncellenmesine ilişkin bir işbirliği gerçekleştirdi. İşbirliği ile Türkiye çapındaki esnaflara, 11818 üzerinden ulaşmak daha kolay olacak.

Türk Telekom’dan yapılan açıklamada, Türk Telekom’un müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi şirketi AssisTT’nin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu ile bir işbirliği anlaşması imzaladığı duyuruldu. İşbirliği anlaşmasına göre 2 milyona yakın esnaf bilgilerini güncelledikten sonra AssisTT şirketinin sunduğu rehberlik ve bilgi hizmetleri servislerinden faydalanabilecek. Bu sayede, 11818’i arayan müşteriler, hizmet almak istedikleri işletmelere kolayca ve en hızlı şekilde ulaşabilecek.

11818’deki güncel bilgilerin esnaflara, daha kolay erişim sayesinde önemli bir avantaj sunacağını belirten AssisTT Genel Müdürü Adil Zembat, şunları söyledi:
“11818 bilinmeyen numalar servisimizde esnafların şahıs bilgileri ile yer almaları, şirket ismi ile sorgulama yapanların sonuca ulaşmalarını güçleştiriyordu. Bu nedenle, işletmelerin güncel bilgilerini 11818’e kaydetmeleri için TESK ile bir işbirliği gerçekleştirdik. İşletmeler hiçbir ücret ödemeden iletişim bilgilerini bilinmeyen numaralar servisimize bırakabilirler. Böylelikle esnafların 11818 bilinmeyen numaralar servisinin sunduğu hizmetlerden en verimli şekilde yararlanmalarını, müşterileri ile daha güçlü bir iletişim hattı elde etmelerini sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

-TESK’E BAĞLI İŞLETMELERE ÇOK DAHA KOLAY ULAŞILACAK-

TESK Başkanı Bendevi Palandöken ise bu işbirliğiyle konfederasyona bağlı işletmelere çok daha kolay ulaşılacağını belirterek; “Bu işbirliğinin sonucunda, esnaf ve sanatkarlarımız, iletişim çağının bütün imkânlarına kullanarak müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunacaklar. Halkımız da bu servisleri kullanarak kendilerine en yakın esnafa, birebir ve kendilerine özel hizmeti almak üzere, kolayca ulaşabilecek. Değerli esnaf arkadaşlarımı, kolay ulaşılabilir olmak ve müşteri sayısını arttırmak için var olan bilgilerini 11818 internet sayfasından güncellemeye davet ediyorum” dedi.

Türk Telekom iştiraklerinden AssisTT tarafından sağlanan 11818 servisinden bilinmeyen numaraların yanı sıra rehberlik ve bilgi hizmetleri de sağlanıyor. Servis, uzman kadrosu ile 7 gün 24 saat hizmet veriyor. 11818 servisi ile nöbetçi eczanelerin güncel adres ve telefon bilgilerine, çilingir hizmetlerine, dünya liglerine ait futbol maç sonucu ve istatistik bilgilerine anında ulaşmak mümkün. Servis iletişim bilgilerini sağladığı gibi istendiği takdirde arayan kişiyi doğrudan istediği numaraya bağlıyor.