Zanlı, sorgusunun tamalanmasının ardından "Küçük yaştaki kız çocuklarına tecavüz etmek" suçundan adliyeye çıkarıldı.

İşsiz olduğu öğrenilen evli ve 1 erkek çocuk sahibi M. K. Ç., 2 yıl önce sokakta gördüğü arkadaşının kızı 13 yaşındaki B.B.'ye, “Gel seni bize götüreyim” diyerek evine götürdüğü ve tecavüz ettiği öne sürüldü. Yaklaşık 2 yıl boyunca B.B.'ye tecavüz eden ve kız çocuğunun söylememesi için tehdit ettiği iddia edilen M. K. Ç.'nin daha sonra da oğlunun kız arkadaşı olduğu bildirilen ve 15 yaşındaki H.K.'ya ise, “Oğlum seninle konuşmak istiyor. Bize gel de konuşun” diyerek evine çağırdığı ve tecavüz ettiği öne sürüldü. Bu süre içerisinde yaşadıklarını H.K. ile arkadaş olan B.B., yaşadıklarını anlatınca, M.K.Ç.'nin kendisine tecavüz ettiğini ifadesinde anlattığı öğrenildi.

OLAYI 13 YAŞINDAKİ B.B.'NİN AĞABEYİ ÇÖZDÜ

Olay, B.B.'nin henüz ismi açıklanmayan ağabeyinin, kardeşindeki bazı değişiklikler ile M.K.Ç.'nin sürekli B.B'yle ilgilendiğini fark etmesi sonucu ortaya çıktı. Kız kardeşiyle konuşan ağabey, kardeşinin anlattıklarının ardından polise başvurdu. Hemen harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesi ekipleri, zanlıyı dün evinde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı M.K.Ç., Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçlamaları kabul etmezken, tecavüze uğradıkları iddia edilen kız çocukları ise Adli Tıp Kurumu'nda yapılan muayenede, tecavüze uğradıkları tespit edilerek defalarca cinsel istismara maruz kaldıkları belirlendi.
Emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından M.K.Ç., "Küçük yaştaki kız çocuklarına tecavüz etmek" suçundan adliyeye çıkarıldı.- DHA