Sağlık Bakanlığı"nın genelgesi ile kısa bir süre önce tek çatı altına alınan Nazilli"deki iki ayrı hastaneden biri olan Nazilli Adnan Menderes Devlet Hastanesi; Nazilli Devlet Hastanesi Ek Binası olarak faaliyetlerini sürdürmeye başladı.
Son günlerde vatandaşın “Adnan Menderes Devlet Hastanesi kapatılıyor mu?” şeklinde sıkça bir soru aldıklarını açıklayan Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Fikri Özçetin; “Hizmetler kesintisiz ve artarak sürecek. Nazilli Devlet Hastanesi ve Adnan Menderes Devlet Hastanesi olarak hizmet veren iki hastanemiz Bakanlığımızın onay ve talimatları doğrultusunda birleştirilmiştir. Eski Adnan Menderes Devlet Hastanemizde verilen sağlık hizmetinin devam ettirilebilmesi, fiziki ve sosyal olanaklarının iyileştirilmesi amacıyla tadilat çalışmalarımız hizmeti aksatmadan sürdürülmektedir. Adnan Menderes Devlet Hastanesi binamızda kardiyoloji ve göz hastalıkları dışında tüm poliklinik hizmetlerimiz devam etmektedir. İç hastalıkları, kadın doğum, genel cerrahi, ortopedi, çocuk hastalıkları, göğüs hastalıkları, KBB, üroloji, nöroloji, fizik tedavi, intaniye, beyin cerrahisi ve cildiye polikliniklerimizin yanında tüm laboratuar hizmetleri, ultrason, dopler dahil tüm radyoloji, ameliyathane hizmetlerimiz aynen devam etmektedir. Nazilli Devlet Hastanesi olarak poliklinik hizmetleri ve teşhiş, tetkik ve tedavi gibi her konuda hizmet almaya gelen vatandaşlarımız her iki hastanemizde de hizmet almaya devam etmektedir ve devam edecektir” dedi.
Nazilli ve çevre halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını kaydeden Özçetin, “Önümüzdeki süreçte yapacağımız iyileştirme ve tadilat çalışmaları ile halkımıza ek bina olarak tanımlayacağımız eski Adnan Menderes Devlet Hastanesi binamızda daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Değerli vatandaşlarımızın eskiden olduğu gibi, Adnan Menderes Devlet Hastanesi binamızda bahsettiğimiz tüm branşlarda verdiğimiz poliklinik hizmeti ile birlikte 24 saat acil servis hizmetimizin devam ettiğini bilmesinde fayda gördüğümüz için açıklama yapma gereği duyduk” diye konuştu.
Nazilli Devlet Hastanesi"nde ise cildiye dışında tüm branşlarda tetkik ve tedavi hizmetlerinin devam ettiğini ifade eden Özçetin, kalp damar cerrahisi polikliniğinin ek binaya taşınmasının da söz konusu olduğunu kaydetti.