YABANCI oyuncu transferinde sessiz kalan Fenerbahçe, bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertli yönetim, Dünya Fenerbahçeliler Günü"nün kutlanacağı 19 Temmuz"da, el sıkıştığı iki Güney Amerikalı futbolcunun transferini kamuoyuna duyuracak.

Takım yeni sezon için Almanya"da kamp yaparken, Brezilya"ya ikinci transfer seferini yapan sportif direktör Aykut Kocaman, Palmerias"tan Pablo Armero ile Corinthians"tan Cristian Oliveira"nın transferini büyük ölçüde bitirdi.

Gizlilik içinde sürdürülen transferler için teknik direktör Christoph Daum ve başkan Aziz Yıldırım ile yapılan görüşmeler sonucunda alınan karar üzerine harekete geçen Kocaman"ın yarın Almanya kampına iki yeni transfer ile dönmesi bekleniyor.

Pablo Armero, solbek olarak görev yapıyor ve hücum özelliğide var. Kolombiya Milli takımında da yer alan Armero, Daum"un istediği oyuncuların başında geliyordu.

Corinthians"ta forma giyen sambacı Cristian Oliveira ise stoper ve ön libero oynuyor. 26 yaşındaki futbolcunun bonservisi için sıkı bir pazarlık yapıldı. Avrupa"dan bir çok kulübün transfer listesinde bulunan Cristian için prensip anlaşmasına varıldı. F.Bahçe yönetimi iki futbolcunun kulüple rine bugün teminat mektubu gönderecek. Dün gece geç saatlere kadar ise görüşmeler devam etti ve aradaki ufak pürüzler de ortadan kaldırıldı.

Pablo Armero

D.Tarihi: 2 Ekim 1986
Yaş: 22
Mevkii: Solbek
Boy: 1.74
Oynadığı Takımlar: America Cali, Palmeiras
Millilik: 4 maç

Cristian Oliveira

D.Tarihi: 25 Haz.1983
Yaş: 26
Boy: 1.83
Mevkii: Stoper
Oynadığı Takımlar: Paulista, Atletico PR, Flamengo, Corinthians
Millilik: Yok

Uğur Boral evleniyor

22 Temmuz"da sabah saat 10.30 uçağıyla İstanbul"a dönecek olan sarı lacivertli futbolcular aynı günün akşamında Şükrü Saracoğlu Stadı"nda yapılacak yeni sezon formalarının tanıtım defilesine katılacaklar. Futbolcular 23 Temmuz günü ise izinli olacaklar. F.Bahçe"nin tecrübeli sol kanat oyuncusu Uğur Boral uzatmalı sevgilisiyle 24 Temmuz"da İstanbul"da düzenlenecek düğünle evlenecek. - hürriyet