Nazilli Anadolu Lisesi bu yılki mezuniyet töreninde 197 öğrencisini daha mezun etmenin gururunu yaşadı. Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Şube Müdürü Sezai Selçuk ve , Akp İlçe Başkanı Ali Ertürk, Meclis Üyesi Vahit Aysan, Okul müdürleri, öğretmenler ve mezun olacak olan öğrencilerin velileri düzenlenen törende hazır bulundu.
Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Oktay Tanrıöver, 17.ci dönem mezunlarını verdikleri için çok heyecanlı olduklarını ifade ederek, “Nazilli Anadolu Lisesi olarak umudumuz, sizleri hep zorlu yolculukta işinize yarayabilecek bilgileri vermiş olabilmektir, bazı prensipleri sizleri aşılamış olmaktır. Benim sizlerden yaşamınızın bundan sonrası ile ilgili isteğim, her türlü olumsuzluklardan uzak durmak, daima ileriye gitmenizdir. Okulumuzda gösterdiğiniz başarılı ve güzel çalışmaları, Üniversitelerde de sürdürerek, kendinizi hayata ve mesleğinize en iyi şekilde hazırlamalısınız. Ülkemizin kalkınmasının, gelişmesinin, geleceğinin buna bağlı olduğunu sizlerde biliyorsunuz. Geleceğimizin teminatı olan, geleceğin Bilim Adamları, Devlet Adamları, Bürokratları, Mühendisleri ve Öğretmenleri olacak siz gençlere çok teşekkür ederim” dedi.
Oktay Tanrıöver"in konuşmasının ardından okul birincisi olan 12-İ Sınıfı Öğrencisi Nurdan Yılmam"a kuşağını ve plaketini Kaymakam Caner Yıldız verdi. Daha sonra okul birincisi Nurdan Yılmam, arkadaşlarına konuşmasını yaparak onlara haftaya yapılacak olan sınava motive etti. Konuşmanın ardından Okulun hazırlamış olduğu slayt izlendi ve daha sonra mezun olan 197 öğrenci guruplar halinde sahneye alınarak mezuniyet belgeleri tek tek verildi. Gecenin sonuna doğru mezun olan öğrenciler müzik söyleyerek eğlendiler. Gecenin sonunda ise dört yıl boyunca mezuniyeti bekleyen öğrenciler hep birlikte kep fırlatarak büyük heyecan yaşadılar.