Babası İbrahim D.’nin araçtan inmesinden sonra H.D., kontak anahtarını çevirip arabayı çalıştırınca kontrolü kaybetti ve bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazada ayağından yaralanan Kosovalı turist, uzun süre sakinleştirilemedi.
 
Bir yakınlarını karşılamak için Atatürk Havalimanına gelen 16 yaşındaki H.D., babasının arabadan inmesinden sonra, şoför koltuğuna geçti. H.D., kontak anahtarını çevirdikten sonra otomobili çalıştırdı. Otomobilin çalışmasıyla panik yaşayan H.D., kontrolü kaybederek, dış hatlar terminali geliş katına yöneldi. Otomobilin kendilerine doğru geldiğini gören vatandaşlar kaçarak, kurtulmayı başardı.
 
Ancak eşi ile birlikte Kosova’dan gelen Naim Hüseyini kaçmayı başaramayınca otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Uçaktan iner inmez yaşadığı kazayla şoka giren Kosovalı turist Hüseyini, uzun süre kendine gelemedi. Kaza sonrası, ayağında ezilme olan Hüseyini, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Lise 9. sınıf öğrencisi H.D. ise, sebep olduğu kazadan sonra polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
 
H.D.’nin kontrolünü kaybettiği araç, çekiciye yüklenerek olay yerinen kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise, kazayla inceleme başlattı.