Bursa'da özel bir hastaneye sarılık şüphesiyle getirilen ve kalp yetersizliği tespit edilen 16 günlük bebek, yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.Alınan bilgiye göre, ailesi tarafından sarılık şüphesiyle özel bir hastaneye getirilen 16 günlük Ferdi Niyazi adlı bebeğin kalbinde üfürüm tespit edildi. Bunun üzerine Aile Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Doç.Dr.Mustafa Kösecik'e muayene olan bebeğin, kalbini ve şah damarını besleyen damarlarında ciddi darlık olduğu belirlendi.

Uygulanan tetkikler sonucunda, kalp yetersizliği bulguları da ortaya çıkan Ferdi bebek, yapılan başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.

Operasyon hakkında bilgi veren Dr. Kösecik, ''Kasık damarından girilen katater balon yardımıyla şah damarındaki darlık açıldı. Ameliyat çok iyi geçti. Ferdi bebeğimizin yeniden sağlığına kavuşması hepimizi çok mutlu etti.'' dedi.

Bebeklerinin eski sağlığına dönmesi ve taburcu edilmesi kararının verilmesi üzerine çok mutlu oldukları gözlerden kaçmayan Tokuş ailesi, hastane yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederek evlerine gitmek üzere yola çıktı.