Sanat dünyasının 'altın kızları' Nilgün Belgün, Oya Aydoğan, Tulû Çizgen ve Ayşen Gruda; önceki gece Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik'e konuk oldu. Esprilerin havada uçuştuğu programa Belgün ile Çizgen'in 'nikah rekabeti' damga vurdu.

EN AKILLIMIZ AYŞEN
Yüksel Aytuğ'un "Maç kaç kaç şu anda?" sorusuna Nilgün Belgün şu yanıtı verdi: "Rekor Tulû'da! Ben dört kez ama aynı kişi ile iki kere evlendim. Tülû ise beş kez evlendi. Bir basketbol takımı kurabilir yani. En akıllımız Ayşen Gruda... O sadece bir kez evlendi." Bu sözler üzerine "Eş seçiminde yanlış üstüne yanlış yaptım" itirafında bulunan Tulû Çizgen, şunları anlattı: "Hele bir tanesiyle 10 yıl birlikte oldum, iki yıl evli kaldım. Niye evleniyorsun ki?

Bütün kocalarımla delikanlı gibi evlendim ben... Hiçbir zaman 'bütün suç kocalarımda' demedim. Olmadı, yürümedi, o yüzden ayrıldım hep. Dışarıdan göründüğümün aksine çok asosyalimdir ben... Eskiden öyle değildim ama artık arkadaşlarım sütçü, sucu, çöpçü oluyor genelde!" Programda özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Çizgen, geçirdiği estetik operasyonlar hakkında şu bilgileri verdi:

GERDEĞE GİREMEM!
"Bu benim üçüncü kaportayı toplatışım. Bir tanesinde neredeyse hakkın rahmetine kavuşuyordum. Allah'tan daha yiyecek narkozum varmış. Bundan sonra gerdeğe nasıl gireceğimi bilemiyorum. Saçlar, kirpikler hepsi takma. Göğüslerimde de implant var. Fermuarlı yapsalar o da çıkacak. Ben tek tek onları çıkarana kadar ortada koca falan kalır mı pek emin değilim!"

MUTSUZLUK DİZİ İZLETİR!
Nilgün Belgün, dizilerin bu kadar izlenme nedenini insanların mutsuz olmasına bağladı: "İnsanlar, kendi hayatlarında mutsuz oldukları için, başkalarının hayatlarında mutluluğu arıyor. Ülkemizin şartları da mutlu olmaya pek elverişli değil. İnsanlar hiçbir şey yapmıyor. Dışarı çıkmıyor, tiyatroya, sinemaya gitmiyor, dizi izliyor. Daha kötüsü izledikleri hayatlara özeniyor.

1500 TANE SEVGİLİM OLMUŞTUR
Ayşen Gruda; Nilgün Belgün'ün "Siz Müjdat Gezen'le nişanlanmış mıydınız?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Hayır, nişanlanmadık, Müjdat'la yarı yoldan döndük. Ben bir kez evlendim, boyumun ölçüsünü aldım. Ama belki 1500 tane sevgilim oldu..." (günaydın)