Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir kişi, 150 lira borçlu olduğu şahıs ve arkadaşı tarafından dövülerek öldürüldü.

Orhan Sevinç (38), Mustafa K.'den (32) bir bilgisayar aldı ve şahsa 150 TL borcu kaldı. Bunun üzerine Mustafa K. arkadaşı Şuayip K. (31) ile birlikte dün saat 19.00 sıralarında bir birahanede otururken Orhan Sevinç'i arayarak yanlarına gelmesini istedi. Birahaneye gelen Sevinç, şahısların masasına oturduktan sonra, masaya gelen Cevat T. (41) ile birlikte hep beraber birahaneden ayrıldılar.

Konuşmak için Saadet Mahallesi'ne giden şahıslar, Orhan Sevinç'i 23. Sokak'ta bulunan boş bir inşaata soktu. İddiaya göre şahıslar burada Sevinç'i borcunu ödemediği gerekçesiyle dövdükten sonra olay yerinden kaçtı. Bu sırada inşaatın kapısında bekleyen Cevat T., Sevinç'in kanlar içinde yerde yattığını görünce telefonunda kontörü olmadığı için arkadaşlarına çağrı yaptı. Uzun süre sonra kendisini arayan E.G. isimli arkadaşına anlatan Cevat T., hemen polise haber vermesini istedi. E.G.'nin ihbarı üzerine hastaneye kaldırılan Orhan Sevinç, darp ve kafasına aldığı darbeler nedeniyle kurtarılamadı.

Cevat T. olayın ardından polis tarafından gözaltına alınırken, Mustafa K. ile Şuayip K. da bir evde yakalandı. Şüphelilerin üzerindeki kıyafetlerde kan izlerine rastlanırken, soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

İHA