MALATYA'da 15 yaşındaki T.A.'ya mezarlıkta tecavüz ettiği öne sürülen 18 yaşındaki M.E.Ö. tutuklandı. Kentte 14 yaşındaki M.A. adlı kıza da tecavüz ettiği öne sürülen 38 yaşındaki F.D. ise gözaltına alındı.
Olay, Kurban Bayramı'nın 1'inci günü meydana geldi. Kız arkadaşıyla birlikte bayram gezmesine çıkan T.A, erkesi gün polise giderek tecavüze uğradığını anlattı. Çocuk polisine ifade veren T.A., dışarda gezerken kız arkadaşının sevgilisi olan S.Ç.'nin kendilerini Tecde Mahallesi'nde bulunan mezarlığa çağırdığını söyledi. T.A., gittikleri mezarlıkta daha önce S.Ç.'nin yanı sıra arkadaşlık yaptığı M.E.Ö.'nün de bulunduğunu anlattı. Kız arkadaşı ve sevgilisinin ayrılmasından sonra M.E.Ö.'nün bir süre kendisiyle konuştuğunu daha sonra kuytu bir köşede tecavüz ettiğini söyledi.
Olaydan bir gün sonra yapılan şikayetten sonra harekete geçen polis M.E.Ö. ile S.Ç.'yi yakalarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden S.Ç.serbest bırakılırken, M.E.Ö. tutuklandı.

14 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ
Malatya'daki İnönü Mahallesi'nde oturan M.A. adlı kızın dün gece mahallede bakkal dükkanı bulunan F.D. tarafından evinden alınarak işyerine götürüldüğü ve burada zorla cinsel ilişkiye girdiği öne sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine yapılan şikayet üzerine F.D. gözaltına alındı. DHA