Nazilli Kaymakamlık makamında düzenlenen takdirname töreninde Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Çalışkan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar Özen de hazır bulundu. Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal yaptığı konuşmada “Emniyet Teşkilatı olarak halkımızın huzurunu sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Personelim adına bizlere verdiği desteklerden dolayı Kaymakamımıza ve başsavcımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu maddi ve manevi destek bizim daha büyük bir şevkle görev yapmamıza neden oluyor” dedi.
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız polis haftası dolayısıyla şehit düşen başarılı polislere tebrik ederek “Her geçen günde modern teçhizatlarla donatılması, teşkilatımızı daha güçlü kılmaktadır. Nazilli güvenlik güçlerimiz ve duyarlı halkımız sayesinde huzurlu bir kenttir. Gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm polislerimizi yürekten kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardından 15 polise takdirnameleri sunuldu. Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız tarafından Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Çetinkaya, İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Bülent Tüfek, Polis Memurları Hasan Dirim, Kemal Çelik, Sebahattin Emik, Ömer Tezel, Mehmet Sarı, Ali Ünal, Özcan Yıldıran, İsmail Uslu, Hüsamettin Özkaya, Halil Güzel, Ahmet Yılmaz ve Şükrü Tuncer'e takdirname ile ödüllendirildi.