Kuşadası'nın ilk ve tek özel hastanesi 14 yaşına girdi. Özel Kuşadası Hastanesi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen gecede, hastane çalışanları hem eğlendi, hem de stres attı. Gecede ayrıca, 2 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Özel Kuşadası Hastanesi"nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Serdar Eranıl ve eşi Esma Eranıl da anıldı.
Kuşadası Aqua Fantasy Resort Otel'de gerçekleştirilen geceye Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve eşi Sebahat Altungün ile davetlilerin yanı sıra yanı sıra, Özel Kuşadası Hastanesi yönetim kurulu üyeleri ve Hastane Başhekimi Öztekin Yüce ile hastanede görev yapan doktorlar, ve tüm sağlık çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.
Kuruluş yıldönümünü kutlayan hastane çalışanları canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı. 14. kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan 14. yıl pastası ise yönetim kurulu üyeleri ve hastane yetkilileri tarafından kesilerek, davetlilere dağıtıldı.
14. yılını kutlayan Özel Kuşadası Hastanesi'nin Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mustafa Şenel, geride bıraktıkları 14 yılda sağlık alanında büyük atılımlar yaptıklarını belirterek, 14. yılı tıp bayramında kutlamanın kendilerine ayrı bir gurur verdiğini söyledi. Kısa süre önce hastanenin tümüyle yenilendiğine dikkati çeken Dr.Şenel hem kadro hem de ekipman olarak daha da güçlendiklerini kaydetti. Özel Kuşadası Hastanesi Başhekimi Öztekin Yüce ise “14. yıl kutlamaları için hepiniz hoş geldiniz, Özel Kuşadası Hastanesi"nin geleneksel yıl kutlamalarını rahmet Serdar Eranıl ve eşi Esma Eranıl başlatmıştır. Vefatlarından sonra 2 senelik bir ara verdik bu güzel gecemize sonra yönetim kurulunun almış olduğu karar ile tekrar ara verdiğimiz yıl dönümü gecemize bugün bu gece ile merhaba dedik. Bu gece"ye emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum” dedi. Gecede bir konuşma yapan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise “Özel Kuşadası Hastanesi turizm yöresi Kuşadası"nın ilk Özel Hastanesidir. Önemli bir çaba, önemli bir yatırım, önemli bir girişimdi ve bugün de önemli bir yer edindi. Öncelikle o süreçte yatırımı organize eden, katkı sağlayan herkesi, rahmetli Serdar Bey ve eşini saygıyla anıyorum. Sağlık yaşantımızın en önemli unsurudur. Hastanemizdeki temizlik işini yapan arkadaşımızdan, hasta bakıcıya, doktorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.