Nazilli"de meydana gelen trafik kazasında birinin birisi ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazaya sebebiyet veren kamyonetin sürücüsünün 14 yaşında küçük bir çocuk olması tepkiye neden oldu.
Kaza, bugün saat 10.3c sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; evlerinden çıkarak çarşıya gitmek üzere hareket eden Halil Akın (27) yönetimindeki 09 NV 610 plakalı otomobil Yıldıztepe Mahallesi 61 Sokak ile 28 Sokağın kesiştiği kavşağında ilerlerken ters yönden üzerlerine bir kamyonetin geldiğini gördüler. Korna çalarak gelen aracı uyarmalarına rağmen araç hız kesmeden doğruca üzerlerine gelerek aracın sağ yanından çarptı. Emrah Karakaya"nın (14) kullandığı açık kasa kamyonetin hız kesmeden vurduğu otomobilde bulunan Halil Akın ve Nurten Horasanlı çarpmanın etkisiyle savrularak yaralılar, çevreden gelenler tarafından 112 Acil Servis ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılar ilk tedavilerinin ardından röntgen ve tomografi filmleri çekilerek müşahede altına alındı. Yaralılardan Nurten Horasanlı"nın durumunun iyi olduğu belirtilirken Halil Akın"ın kafasından aldığı darbe ile hayati tehlikesinin mevcut olduğu bildirildi.
Kazaya karışan her iki aracın büyük hasar gördüğü kazadan sonra alkol ve sağlık kontrolünden geçirilen 14 yaşındaki sürücünün ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Kazadan sonra olay yerine gelen yaralı yakınları 14 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün babası olan Selahattin Karakaya"ya küçük yaşta çocuğa kamyonet sürmesine izin verdiği gerekçesi ile tepki gösterdi.