Bursa'da, annesinden boşanan babası G. G. ile kalan 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi A.G. ile zorla ilişkiye giren 3 kişi yakalandı. Sanıklardan S.S.'nin A.G. ile ilişkiye, küçük kızın uğradığı tecavüz olayını kendisine anlatıp yardım istemesini tehdit olarak kullanmasıyla girdiği öğrenildi.

Bursa'da İlköğretim Okulu 8'nci sınıfa giden A.G. önceki gün babasından ayrı yaşayan annesi Ş. G.'nin evine giderek, 3 kişi tarafından ilki geçtiğimiz Mayıs ayında olmak üzere defalarca tecavüze uğradığını söyledi. Kötü yola düşmek istemediğini belirten küçük kız, bu kişilerin ellerinde cinsel ilişkiye girerken çekilmiş kamera görüntülerinin olabileceğini açıkladı. Anne Ş.G. ayrı yaşadığı eşi G.G.'yi arayarak durumu haber verdi. G. G. ise önceki gün kızını yanına alarak gittiği Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tecavüzcülerden şikayetçi oldu.



A.G., polise verdiği sözlü ifadesinde yaşadıklarını "Mayıs ayında internet kafede S.C. ile tanıştım. Arkadaş olduk. Gezmek için Cumalıkızık'ta ormanlık alana gitmiştik. S.C. belindeki bıçağı çıkartıp beni etkisiz hale getirdi. Daha sonra tecavüz edip bırakıp kaçtı. Şok oldum. Bunu yine internette tanıştığım bir S.S. adındaki arkadaşımla paylaştım. Yardım istediğim S.S., yaşadıklarımı anneme ve babama söyleme tehditinde bulunarak evinde bana sahip oldu. Önceki gün, okul çıkışı önümü kesen S.S. ve S.C.'nin 23 yaşındaki arkadaşı T. C., yaşadığım olayları bana anlatıp konuşmak için Güzelyalı Beldesi'ndeki evlerine gitmemizi istedi. Gittik. Burada bira içtik. T.C. daha sonra bana 'Elimde o günlerde çekilen görüntülerin var. Benimle olmazsan, bunları internette yayınlayacağım' dedi. Alkol almamı fırsat bilip sahip oldu. Kötü yola düşmemek için olayı anneme anlatmak zorunda kaldım" diye anlattı.



A.G.'nin verdiği ifadenin ardından polis, S.S., S.C. ve T. Ç.'yi gözaltına aldı. Verdikleri sözlü ve yazılı ifadede, suçlarını kabul eden zanlılar, 'Küçük yaşta kız çocuğuna tecavüz' , 'Alıkoyma' ve 'Tehdit' suçlarından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemesi tarafından tutuklanıp cezaevine kondu.