14 Şubat Sevgililer Günü en fazla çiçekçilerin yüzünü güldürüyor. Pahalı hediyeler alamayanlar için vazgeçilmez hediyeler listesinin başında yer alan çiçekler en fazla tercih edilen hediyelerin başında gelirken bu yıl 14 Şubat yine çiçekleri mutlu etti.
Dünyada her yıl 14 Şubat tarihinde kutlanan ve sevginin simgesel olarak kutlandığı gün olarak kabul 20120214ay518259.jpgedilen 14 Şubat Sevgililer Günü en fazla çiçekçilerin yüzünü güldürüyor. Birbirinden güzel canlı ve yapay çiçekler çiçekçilerin reyonlarını süslerken, saksılarda ve buket hallinde satışa hazır olan çiçekler sahiplerini bekledi. Didim’de uzun yıllardır çiçekçilik yapan Kazım Tatcı bu yıl 14 Şubat Sevgililer Gününün de yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek “Sabah saat 08:00’de itibaren siparişleri almaya başladık. Bu sene Kırmızı güllerin yanı sıra Orkide grupları, Gül ağırlıklı buketler, Kazablanka ve yine gül ağırlıklı aranjmanlar tercih edilenlerin başında yer aldı. Bunun yanı sıra saksı da sümbül, nergis ve menekşe de tercih ediliyor. Telefonla yada İnternet üzerinden (interflora) da siparişler geliyor. Bizde hepsine yetişmeye çalışıyoruz.”dedi
Nergis Çiçekçiliğin sahibi Kazım Tatcı sevgiyi anlatmada en fazla tercih edilen hediyelerin başında Çiçeğin geldiğini belirtirken “Herkes bütçesine göre hediye alıyor. Fiyatlar 2 TL’den başlıyor 100 TL’ye kadar çıkıyor. En fazla Kırmızı Gül tercih ediliyor. Biz şehir merkezinde ücretsiz servis yapıyoruz. Şehir dışına olursa taşıma ücreti alınıyor. Hediye alanlar sadece sevgililerine ya da eşlerine değil anne, baba, kardeşine ya da diğer akrabalarına da sipariş verenler oluyor. Bu gün işlerimiz yoğun ve güzel şekilde sürüyor.”diye konuştu.