Kent merkezinde ayakkabı satışı yapan Celal Gülşen, daha fazla müşterinin ilgisini çekebilmek için çareyi farklı bir yöntemde buldu. İran'da çalışan bir ayakkabı ustasıyla irtibata geçen Gülşen, 120 numara ayakkabı siparişi verdi.

Sipariş üzerine 10 ayakkabının üretiminde kullanılan malzemeyle tek bir ayakkabı yapıldı. Gülşen'in iş yerinin önünde sergilenen ayakkabı, küçük yaştaki çocuklarla da aynı uzunluğa sahip.

Gülşen, yaptığı açıklamada, Türkiye'de daha önce 60 numara ayakkabı üretildiğini, kendisinin de bunun iki katı boyutunda bir ayakkabı yaptırdığını anlattı.

Ayakkabının büyüklüğü sayesinde insanların ilgisini çekebildiğine işaret eden Gülşen, "Günde en az 100 kişi bu ayakkabıyla fotoğraf çekiliyor. Benim için çok iyi bir reklam oldu. İnsanların ilgisini fazlasıyla çekmeyi başardım" dedi.

"Bu ayakkabıda kullanılan malzemeyle 10 ayakkabı daha yapılabilir" diyen Gülşen, "Ben gayet memnunum. Dükkanıma olan ilgi ve gelen müşteri sayısında büyük bir artış yakaladık. Bunu satın almak isteyen müşteriler bile çıkıyor ama asla satmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.