ABD 12 yaşındaki iki kızın kendi yaşıtları başka bir kızı vahşice öldürme girişimini konuşuyor.Wisconsin eyaletinde yaşanan kan donduran olayda, hayali bir internet karakterinden etkilenen çocuklar, arkadaşları olan başka bir kızı ormanda defalarca bıçaklayarak ölüme terk etti.

Anisa Weier ve Morgan Geyser (12) adlı iki kız çocuğu saklambaç oynama bahanesiyle ormana götürdükleri yaşıtları başka bir kızı tam 19 defa

bıçaklayıp orada bıraktı. Arkadaşlarının vahşi bıçak darbelerinin hedefi olan talihsiz kız çocuğu sürünerek yola çıkarak yardım bulabildi. Olayın ardından hastaneye kaldırılan kurbanın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Yaşanan bu vahşi cinayet girişiminin ayrıntıları ise kan donduracak cinsten. 12 yaşındaki cani kızların internette fenomen haline gelmiş 'Slender Man' adlı korku karakterinden etkilendiği belirtildi.

İddiaya göre, kızlardan arkadaşlarını öldürmelerini bu hayali korku karakteri istemiş. Kızlardan Anna Weier'in ağabeyi, 'kız kardeşinin Slender Man karakterinin etkisine girdiğini ve hayalle gerçeği ayırt edemeyecek bir yapıda olduğunu' savundu.

Weier ve Geyser'in, kızı bıçakladıktan sonra kanlar içindeki kurbanlarıyla fotoğraf çektirdikleri de ortaya çıktı.

Tutuklanan 12'lik cani kızlar, bu vahşice cinayet girişiminin ardından, eyalet yasaları gereği bir yetişkin gibi yargılanacak ve suçlu bulunmaları halinde 65'er yıl ceza alacaklar.