Konserden elde edilen gelir, Kızılay aracılığıyla Van'daki depremzedelere ulaştırılacak. 
 
Aralarında Duman, Mor ve Ötesi, Şebnem Ferah, Feridun Düzağaç, Yüksek Sadakat gibi ünlü isimlerin de bulunduğu sanatçı ve gruplar, depremzedelere destek için bir araya geldi.
 
'Van için Rock' sloganıyla organize edilen konsere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren Küçükçiftlik Parkı'ndaki konser alanına gelen izleyiciler, girişte uzun kuyruk oluşturdu. Gece yarısına kadar devam eden konserin 20 TL'den satılan biletleri yoğun ilgi sebebiyle 3 gün içinde bitti. 
 
12 saat boyunca 40'ın üzerinde grubun sahne aldığı ve binlerce müzikseverin katıldığı konserin akşam bölümünde Çilekeş, Duman, Moğollar ile Şebnem Ferah gibi isimler sahne aldı. Ayrıca gün boyunca Kızılay'a gönderilen SMS'lerden elde edilen gelir depremzedelere gönderilecek. 
 
Konserde sahne alan isimler:
4x4, Aslı, Aylin Aslım, Aydilge, Ayşe Saran, Murder King, Barlas, Can Bonomo, Cem Köksal, Çilekeş, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Direc-t, Emre Aydın, Ete Kurttekin, Feridun Düzağaç, Foma, Gece, Gece Yolcuları, Gripin, Haluk Levent, Hayko Cepkin, Kurban, Mabel Matiz, Malt, Marsis, Melis Danişmend, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Multitap, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Öztürk, Pamela, Redd, Şebnem Ferah, TNK, Yüksek Sadakat.