Karahıdır kasabası yol ayrımında D.T. idaresindeki 40 DH 263 plakalı otomobil ile 35 DHK 38 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisi yaralanan, Gamze Yıldırım, H.Y., Ö.Ö. ve D.T., olay yerine gelen ambulanslarla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada, Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BEYSO) Öğrencisi Gamze Yıldırım ise ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Çarpmanın etkisi ile iç kanama geçirerek hayatını kaybettiği öğrenilen Gamze Yıldırım'ın üniversite için büyük hayaller kurduğu ve BEYSO sınavlarına uzun süre çalıştıktan sonra büyük bir gayretle kazandığı ortaya çıktı. Öğretmen olmak isteyen ve kazandığı üniversiteye kaydını yaptıran Gamze Yıldırım kayıttan 12 saat sonra hayatını kaybetti. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ailesi ile birlikte üniversiteli olmanın sevincini yaşayan Gamze Yıldırım'ın gece 01.00 sularında dayısı ve teyzesi ile birlikte gece gezmesine gittiği öğrenildi.
 
Gamze için Çayağzı kasabasında cenaze töreni düzenlendi. Gamze'nin annesi Hülya Yıldırım sinir krizleri geçirirken, BESYO sınavlarına hazırlandığı arkadaşları Gamze'yi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Aile taziyeleri kabul ederken arkadaşları Gamze'nin mezarı başında saatlerce gözyaşı döktüler. Yaşanan kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.