Dünyanın en ünlü golfçusu olarak kabul edilen Birleşik Amerikalı Tiger Woods, geçtiğimiz yıllarda yaşadığı yasak aşklar ve eşinden boşanmasıyla uzun süre dünya gündemini meşgul etmişti. Woods boşandığı eşine tam 100 milyon dolar tazminat ödemişti. İsveçli eski bir model olan Elin Nordegren, Woods'la boşanmasının ardından 12 milyon dolara satın aldıkları North Palm Beach'teki lüks evi dozerlerle yerle bir ettirdi. Palmiye ağaçlarının ardından yer alan 6 yatak odası, 8 banyosu bulunan muhteşem evin yerinde ise şimdi yeller esiyor.

Bu arada, evin yıkımı sırasında çevreye de büyük zarar verilirken, ABD medyasında Elin Nordegren'e yönelik eleştirilerin dozu da iyice artmış durumda.

WOODS'UN YASAK AŞKLARI EVLİLİĞİ BİTİRMİŞTİ
Dünyaca ünlü golfçu Tiger Woods ve eşi Elin Nordegren özel hayatlarının tüm dünya basınında çok fazla deşifre olmasından dolayı 23 Ağustos 2010'da resmen boşanmışlardı. Ancak çiftin boşanmalarına neden olan asıl olay ise Tiger Woods'un bir dizi kadınla ilişkisinin olduğunun ortaya çıkmasıydı. Başta ABD olmak üzere tüm dünya basınında geniş yankı bulan skandalların patlak vermesiyle Tiger Woods'un örnek sporcu kişiliği sarsılmış ve evliliği de bir süre sonra sonlanmıştı.