128 Sayfadan oluşan kitap okuyucularıyla buluştu.
1000 adet olarak basılan kitapta hece vezniyle yazılmış toplam 102 adet şiir bulunuyor. Türkiye, Atatürk, Aydın, Cumhuriyet gibi konuların yanı sıra hamasi, tasavvuf, sevgi, toplumsal ve aşk konularını içeren şiirlerden oluşan kitabın Kültür Müdürlüğü"nden de temin edilebileceği belirtildi.
Daha önce 5 şiir, 1 deneme, 4 şiir antolojisi kitabı yazan Şair Şükrü Öksüz, "Sevgi Yolunda" adını taşıyan 11. kitabı ile şiir kitaplarını 6"ya çıkarmış oldu. Öksüz daha önce de Sevgi Pınarı, Sonsuz Sevgi, Evrensel Sevgi, Sevgi Işığı adlarını taşıyan şiir kitapları yazmıştı.
Şu anda yayına hazır iki kitabının daha bulunduğunu belirten Yazar Şükrü Öksüz, yazmayı çok sevdiğini ve kitapları çocukları gibi gördüğünü belirterek “İlk şiirimi orta 1. sınıfta iken yazdım. Şiirim duvar gazetesinde çıkmıştı. O günden bu yana yazarım. Ölünceye kadar da yazmak istiyorum. Aslında yazarlıktan ekonomik manada kazandığım bir şey yok. Fakat bazı eserlerim çeşitli yarışmalarda Türkiye birincisi seçildi. Eserlerimle kültürümüze katkı sağlayabilirsem en mutlu kişi ben olurum” dedi.
Şair Öksüz, bu yıl ayrıca Denizli Güzellemesi adlı şiiriyle Prof. Dr. 12. Hikmet Okuyar şiir yarışmasında Türkiye Birinciliği ödülünü kazanmıştı