Eroin kaçakçılığı suçundan 13 yıl hapis cezasına çarptırılmasından sonra sırra kadem basan 63 yaşındaki kadın 10 yıldır aranıyordu.

Eroin kaçakçılığı suçlamasıyla yargınlandığı davada suçlu bulunup 13 yıl hapis cezasına çarptırılan bu cezanın kesinleşmesinin ardından da ortadan kaybolan 63 yaşındaki kadın tam 10 yıl sonra Beşiktaş'taki evinde yakalandı.

POLİS KAÇAK SUÇLU AVI BAŞLATTI
Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri, mahkemelerce haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

EROİN PATRONİÇESİNİN İZİ BULUNDU
Bu kişiler arasında bulunan ve eroin kaçakçılığı suçundan 10 yıldır polis tarafından aranan 63 yaşındaki Nadide Demirci'nin Beşiktaş Fulya'da kendisine ait lüks bir evde yaşadığını belirledi. Ardından sözkonusu eve düzenlenen operasyonda Nadide Demirci yakalanarak gözaltına alındı.

1998'DEN BU YANA ARANIYORDU
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek işlemleri yapılan Nadide Demirci uyuşturucu kaçakçılığı suçundan yargılandığı davada suçlu bulunarak 13 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirlendi. Demirci'nin cezaya çarptırılmasının ardından ortadan kaybolduğu ve 1998 yılından bu yana arandığı öğrenildi.

"ŞİMDİ DAMATLAR DA GÖRECEK"
Polisteki işlemleri tamamlanan uyuşturcu kaçakçısı Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edildi. Demirci polislerin arasında adliyeye götürülürken "Şimdi damatlar görecek" diye polislere ve habercilere çıkıştı.