Sayısal Loto çekilişinde, büyük ikramiyeyi kazanan 3 kişiden biri de Erzurum'un merkez Yakutiye İlçesi'nden kuponunu yatıran bir kişi oldu. Henüz ortaya çıkmayan bu kişi, sadece 1 liralık kupon oynarayarak 1 lira vererek 1 milyon 542 bin 455 lira ikramiye kazandı.
İki kolonlu kuponunu makineye oynatan talihli, ikramiye kazandığı kuponun fotokopisini gece yarısı loto bayii Nahit Kelkitli'nin camına "Teşekkür" için yapıştırdı.

Sayısal Loto'da 9- 28- 40- 41- 44 ve 49 numaralarını bulurak büyük ikramiyenin 3 ortağından biri olan talihli, Milli Piyango İdaresi ile temasa geçti ve büyük ödülü almak için Ankara'ya gitti. Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan "Kaderim Büfe"nin sahibi ve aynı zamanda gazete bayii olan Nahit Kelkitli, kayıtlara göre ikramiye kazanan kuponun cumartesi günü öğlenden sonra oynandığını bildirdi. Nahit Kelkitli, “Kazanan kişiyi ben tanımıyorum. Makineye 2 kolon oynatmış. Erzurum tarihinde en büyük ikramiyenin sahibi oldu. Gece yarısından sonra, oynadığı kuponun fotokopisini çektirmiş ve getirmiş büfenin camına yapıştırmış. Sabah görünce gözlerime inanamadım. Şanslı kişi, inşallah bizim büfeye de şans getirir. Daha şimdiden sayısal oynayanların sayısı yüzde 50 oranında arttı” diye konuştu./hürriyet