Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü.


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, Konyaspor maçında yer alan oyuncular katılmazken, diğer oyuncular, PAF takımı oyuncularıyla karma olarak bir antrenman karşılaşması yaptılar.

Kırmızı takımın Alparslan, Aydın ve Yaser'in golleriyle 3-0 kazandığı antrenman maçında, teknik direktör Bülent Korkmaz, zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu.

Sakatlıkları bulunan oyunculardan Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Tobias Linderoth'un fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştıkları, Emre Aşık'ın ise sağlık merkezinde tedavisine devam edildiği bildirildi.

KORKMAZ'DAN “HOCA” TEPKİSİ

Kendisine faul yapılan bir pozisyonda sarı-kırmızılı futbolcu Alparslan'ın maçı yöneten antrenöre, “Hoca” diye bağırarak tepki göstermesi, teknik direktör Bülent Korkmaz'ı sinirlendirdi.

Oyunu durdurarak saha içine giren Bülent Korkmaz, yüksek sesle sert bir şekilde önce, “Kim o hoca diyen?” diye sorarken, ardından Alparslan'a yönelerek, “Kimse (Hoca) demeyecek” şeklinde uyardı ve futbolcularının hakemle kesinlikle diyaloğa girmemelerini istedi.

UĞUR UÇAR SEVİNCİ

Galatasaray'ın geçen sezon Konyaspor'la deplasmanda yaptığı karşılaşmada diz kapağı kırılan ve üst üste geçirdiği ameliyatların ardından uzun süre takımdan ayrı kalan Uğur Uçar, bugün takımın antrenman maçına katıldı.

Formunun oldukça yüksek olduğu bir dönemde 18 Şubat 2008 tarihinde sakatlık geçiren Uğur Uçar, 1 yılı aşkın zamanın ardından yeniden sahala dönerken, teknik direktör Bülent Korkmaz, genç futbolcuyu antrenman maçının ikinci yarısında sahaya sürdü.

FUTBOL ŞUBESİ TAKİPTE

Galatasaray'ın futbol şubesi üyeleri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile teknik danışman Karl Heinz Feldkamp da sarı-kırmızılı takımın çalışmasını takip etti.
Antrenman sırasında Haldun Üstünel ile Feldkamp'ın bir süre hararetli bir şekilde sohbet etmeleri dikkat çekti.

Galatasaray, bu akşam yapacağı antrenmanla Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.