Robbie Williams ile Los Angeles doğumlu Türk sevgilisi Ayda Field (31)"in Santa Catalina Adası"ndaki evlilik törenleri konuşulmaya devam ediyor. Daily Mirror gazetesinin iddiasına göre çift, düğünün fotoğraflarını Hello Dergisi"ne 1 milyon sterline sattı.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile Ayda Field çiftinin muhteşem düğün fotoğrafları, bugün piyasaya çıkan Hello Dergisi"nde yayınlandı. Daily Mirror"un iddiasına göre 1 milyon sterline (yaklaşık 2.3 milyon TL) satılan fotoğraflar çiftin mutluluğunu gözler önüne serdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğün fotoğrafları merak konusuydu. Öyle ki dünya basını düğünü ancak havadan helikopterle görüntüleyebilmişti. Hello Dergisi çiftin en özel anlarını gözler önüne serdi. Ayda, gelinliği giyerken ve son hazırlıklarını yaparken objektiflere sıcak pozlar verdi. Robbie Williams"ın da objektifler karşısındaki şımarık halleri dikkat çekti.

Bebek bekliyorlar iddiası

Türk cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Haldun Evecan"ın kızı olan Ayda ile Robbie Williams"ın düğünü İngiliz basınında geniş yankı buldu. İngiliz The Sun Gazetesi, Ayda"nın ünlü şarkıcıdan bir de bebek beklediğini iddia etti. Türkiye"de de bir kutlama daha yapacak olan çiftin düğününde Türk baklavası dağıtılmıştı. Öte yandan 127 milyon dolar serveti olan Williams"ın, Ayda ile bir evlilik anlaşması yaparak, her sene için 2 milyon sterlin ödeyeceği iddia ediliyor.

Vatan