Kuşadası"nda aynı gün içinde 3 kişi intihara teşebbüs etti. İlaç içerek intihar etmek isteyen ve hayati tehlikeleri bulunan biri çocuk üç kişi hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kuşadası"ndaki ilk intihar olayı Hacıfeyzullah Mahallesi Güneş Sokak"ta meydana geldi. Evlerinde kimsenin olmadığı bir sırada intihar girişiminde bulunan 12 yaşındaki H.Ö.O. yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Kuşadası"ndaki ikinci intihar vakası ise Kadı Kalesi Mahallesi"nde yaşandı. 52 yaşındaki H.M.Ö. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Deniz Tutar Sitesi"ndeki evinde tarım ilacı içerek intihara kalkıştı. Hayati tehlikesi bulunan H.M.Ö. Kuşadası Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı.
Kuşadası"nda bir başka intihar girişimi ise Hacıfeyzullah Mahallesi"nde oldu. 39 yaşındaki H.E.K. Ölmez Kıkkevler Sitesi"ndeki evinde ilaç içerek, kendini öldürmek istedi. Durumu ağır olan H.E.K. hastanede tedavi altına alındı. Polis, her üç intihar olayıyla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı"nın talimatıyla soruşturma başlattı. tehlike arz edecek şekilde zehirlenmiş olayla ilgili tahkikat devam ettiği bildirildi.