Haldun Üstünel: Aziz Yıldırım'dan bizim transferlerimizle ilgili yorum değil, kasti tekmelerle sakatlanan oyuncularımız için çözüm bulmasını istiyoruz.

Galatasaray aleyhinde açıklama yapan başkanlar kervanına; Antalya ve Kayseri"den sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı"nın da katılması ve ona eşlik eden medyadaki yandaşlarının hezeyanla yüklü yazı ve konuşmaları, aslında Galatasaray"ın ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir.

Galatasaray olarak rakiplerimizin icraatlarına hep saygılı olduk. Biz bu duruşu sergilerken, rakiplerimizden de aynı saygıyı bekliyoruz. Transferde kimin yanlış yapıp yapmadığı sezon sonunda belli olacak. Biz şampiyonluk kupasını 18. kez havaya kaldıracağımıza inanıyoruz.

Kendisini Dünya Kulübü olarak görüp, transfer yapmadıklarını söyleyenler; Ocak"ta 4 milyon Euro harcadıklarını nasıl açıklayabilirler? Gerçek bir Dünya markası olan Galatasaray"ın ezeli rakibinin başkanının, bizim icraatlarımızla ilgili yorum yapması şık durmamaktadır.

Marka değerini yükseltmek isteyen Kulüpler Birliği"nin Başkanı Sayın Aziz Yıldırım"dan bizim transferlerimizle ilgili yorum yapmasını değil, sahada iki sezondur kasti tekmelerle sakatlanan oyuncularımız için çözüm bulmasını bekliyoruz.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?
“Devre arasında herkes "transfer" diye bağırdı, yapmadık. Çünkü bu formayı giyen her futbolcumuzun değerini biliyoruz. Real Madrid, Barcelona, Milan, İnter, Chelsea transfer yaptı mı? Biz de yapmadık. Neden? Büyük hedefleri olan takımlar, büyük yıldızları devre arasında getiremez. İyi futbolcu alamazsın, vermezler. Ama sezon sonunda istediğini alırsın. Biz, kimsenin yapamadığını yapan, çıtayı yukarılara taşıyan kulübüz. Onun için de sezon sonunda transfer yapacağız. Kimsenin düşünemeyeceği, tahmin edemeyeceği dünya yıldızlarını getireceğiz.”

AZİZ YILDIRIM NE YAPMIŞTI?
Devre arasında Lucas Neill, Jo ve Giovanni Dos Santos gibi isimleri kadroya kattığı için Sarı-Kırmızılı taraftarların "transfer sihirbazı" lakabı taktığı Galatasaray İkinci Başkanı Haldun Üstünel, Fenerbahçe Başkanı"nın yukarıdaki sözleri üzerine sert açıklamalar yaptı. Bu arada Galatasaray cephesinde bu konuyla ilgili yapılan bir diğer yorum da şu: “Aziz Yıldırım, yıldızları biz aldığımız için şimdi bu açıklamayı yapıyor. Ara transferde yıldız gelmez diyor, ama kendisi de Nicolas Anelka"yı Ocak ayında Türkiye"ye getirdiğini unutuyor!”