Sarı lacivertliler, bu sezona damgasını vuran iki futbolcu şimdiden anlaşmaya vardı ve bu transferlerin sezon sonunda resmiyet kazanacak.

RIDVAN DİLMEN YAKIN ÇEVRESİNE SÖYLEDİ

Hürriyet'ten Feridun Niğdelioğlu'nun haberine göre F.Bahçe'nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen'in yakın çevresine, "Aldığım duyumlara göre F.Bahçe, Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Karabüksporlu Emenike'yi bitirmiş. Her iki futbolcu önümüzdeki sezondan itibaren sarı lacivertli takımın formasını giyecek. Ortam uygun olmadığı için şimdiden açıklamayı uygun görmüyorlar" dediği belirtildi.

İŞİN ASLI ÖYLE DEĞİL

F.Bahçe'nin kaptanı Alex'in, "Türkiye'de forma giyen en iyi Türk futbolcu" dediği Trabzonsporlu Selçuk İnan ile yine ligimizdeki en iyi yabancı oyunculardan biri olarak gösterilen Karabüksporlu Emenike'nin sarı lacivertli takıma transferiyle ilgili gelişmeler de bir hayli ilginç... Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini "Avrupa'ya gitmek istiyorum" diye uzatmayan Trabzonsporlu Selçuk İnan'ın menajerleri, milli futbolcunun Avrupa'da bir takımda oynayacağını söylüyor ama işin aslının böyle olmadığı belirtiliyor. Fenerbahçe'nin 31 Mayıs'ta serbest kalacak olan Selçuk'u bonservis ücreti ödemeden kadrosuna katacağı ifade ediliyor dedi.

EMENİKE'Yİ YOBO BİTİRECEK

Nijeryalı golcü için Yobo aracı olacak F.Bahçe'nin Emenike'ye olan ilgisini bilmeyen yok. Sarı lacivertlilerin Nijeryalı golcüyü vatandaşı Yobo'yu aracı kullanarak ikna ettiği, Karabükspor'la da bonservis konusunda büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Karabükspor Yönetimi her ne kadar Emenike için 10 milyon dolar bonservis ücreti istese de genç forvetin sözleşmesindeki bir maddeden dolayı bu transferin daha uygun şartlarda sonuçlanabileceği belirtildi.