Real Madrid, müthiş bir mücadeleye sahne olan ve normal süresi 0-0 bittikten sonra uzatmaya giden maçta ezeli rakibi Barcelona'yı Cristiano Ronaldo'nun golüyle 1-0 yenerek Copa Del Rey'in yani İspanya Kral Kupası'nın sahibi oldu. Başkent ekibi tam 18 yıl sonra Kral Kupası'nı kazanma başarısı gösterirken, futbolcuların sevinci görülmeye değerdi.

Ancak Real Madrid adına çok talihsiz bir olay yaşandı. Kupa töreninin ardından üstü açık otobüsle şehir turu atan Real Madrid'li futbolcular tam 18 yıl beklenilen kupayı otobüsün üstünden düşürdüler.
 
Real Madrid'in tecrübeli yıldızı Sergio Ramos heyecanla kupayı kaldırıp taraftarlara gösterirken bir anda dengesini kaybedince Kral Kupası otobüsün üstünden yere düşüyor. Otobüsün ön tarafına düşen kupa bir anda otobüsün altında kalıyor.

JOSE MOURİNHO POLİS OTOSUNDA

Bu arada dün gece başka ilginç bir olay daha yaşandı. Kupa töreninden sonra yaşanan izdiham nedeniyle takım otobüsü ilerlemekte zorlanınca Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho polis aracında seyahat etmek zorunda kaldı. Kupa canavarı olarak bilinen ve şu anda dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Jose Mourinho, Real Madrid'in başında ilk kupasını kazanmış oldu.

Tecrübeli teknik adam ikinci zorlu sınavını Şampiyonlar Ligi yarı finalinde yine ezeli rakipleri Barcelona'ya karşı verecek. Real Madrid ve Barcelona, ligde de müthiş bir şampiyonluk yarışının içindeler.