Sahipleri tarafından parka getirilen iki köpek dövüştü, köpeklerin kavgasına sahipleri de karışınca bir kişi ağır yaralandı, bir kişi de gözaltına alındı. Göğsünden bıçaklanan 19 yaşındaki genç yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Olay Aydın Merkez Güzelhisar Mahallesi Atatürk Parkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 19 yaşındaki M.T. köpeğini gezdirmek için parka götürürken yolda, yine köpeğini gezdirmekte olan A.Ç. ile karşılaştı. Her iki şahsın elindeki köpek de birbirine saldırınca, köpeklerin sahipleri arasında "Köpeğini niye sahip çıkmıyorsun" tartışması yaşandı. Köpekler kavga ederken, köpeklerin kavgasına sinirlenen sahipleri de kendi arasında kavga etmeye başladı. Bu sırada 22 yaşındaki A.Ç. yanında taşıdığı bıçakla, köpeğine zarar veren köpeğin sahibi 19 yaşındaki M.T."yi bıçakladı. Göğsüne aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan M.T. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra zanlı A.Ç. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Bu sırada kavgayı öğrenen pek çok kişi, bıçaklı kavganın köpekleri kavgasına sinirlenen sahiplerinin arasında meydana geldiğini öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemediler.