AYDINPOST HABER (ÖZEL) / Filiz ÖZDEMİR- Aydın'da eFeSgrup BİLGİSAYAR tarafından üretilen  “Bitmeyen Kartuş Sistemi” sayesinde hem kartuş ve toner doldurma sıkıntısından kurtulmak hem de büyük ölçüde tasarruf etmek mümkün.

 
eFeSgrup Bilgisayar ve yazılım firması yetkilisi Fatih Söyleyici bitmeyen kartuş sistemini şöyle tarif ediyor:
“Bu mucize sistem, piyasada satılan bazı mürekkep püskürtmeli yazıcılara dışarıdan sürekli besleme depoları takılarak kullanılan bir sistem. Bir kartuş normalde 100-200 arası çıktı verirken bu sistem sayesinde aynı yazıcı ile 10-15 bin sayfa renkli çıktı alınabiliyor. Depolar boşaldığında kolayca tekrar mürekkep doldurarak; kartuş doldurma, değiştirme problemi olmadan defalarca kullanılabiliyor.  Hatta fotoğraf kalitesinde çıktılar alınabiliyor. Hemde fotoğrafçı maliyetinden çok daha ucuza. Tüm evler, işyerleri, resmi daireler, eczaneler, internet kafeler rahatlıkla bu sistem ile yazdırma maliyetlerini onlarca kat düşürebiliyor.” 
 
“Dünyanın en tasarruflu yazıcı sistemi”
 
 Satışını yaptıkları Canon ve HP marka yazıcılara özel mürekkep depoları monte ederek kullanıcılara sunduklarını anlatan Söyleyici “Yedek mürekkepler küçük şişede 15 TL ve dört farklı renk var. Yani toplam 60 TL ile A4 boyutunda 15 bin adet çıktı alınabiliyor. Üstelik iki yıl garanti veriyoruz. Aydın da bu sistemi üreten tek firma biziz. Türkiye de ise üç firmadan biriyiz. Kullanıcıların sisteme ilgisi git gide artıyor. Biz eFeSgrup olarak aylık ortalama 150 adet bitmeyen kartuş sistemine sahip yazıcı satıyoruz. Tüm bitmeyen kartuşlu yazıcı modellerimizi incelemek isteyenler www.biribenibitirsin.com adresine bakabilirler. İsterdiği modeli seçip telefonla bilgi alabilirler ve gelip yazıcıyı alabilirler. Ayrıca isteyen müşterilerimize teknik servis ekibimiz gelip ücretsiz yerinde kurulum yapabilir” dedi.