Arda Turan artık Atletico Madrid'e gitmek için gün sayıyor... Galatasaray Kulübü dün Borsa'ya genç yıldızın transferi için İspanyol kulübü ile görüştüğünü açıkladı. Yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir" ifadesi kullanıldı.
 
ATLETICO TEKLİFİ ARTIRDI
 
Arda Turan'ın Atletico Madrid ile her konuda anlaşmasının ardından Galatasaray'ın da İspanyol kulübüyle el sıkışmaya çok yakın olduğu vurgulanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin 12.5 milyon Euro'luk ilk teklifi yetersiz bulduğu fakat son görüşmede Atletico Madrid'in 15 Milyon Euro'ya kadar çıktığı ifade ediliyor. Milli futbolcunun bu sezonki kötü formu ve gitme isteğini dikkate alan Galatasaray'ın bu teklife olumlu yanıt vereceği belirtiliyor.
 
GIL BİRKEZ DAHA GELECEK
 
Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Atletico Madrid CEO'su Angel Gil'in önümüzdeki hafta birkez daha Sarı-Kırmızılılar'la masaya oturması bekleniyor. Bu görüşmede kesin olarak anlaşmanın sağlanacağı öğrenildi. Böylece Arda'nın İspanya Ligi hayalleri de gerçeğe dönüşmüş olacak.