Milletvekili adaylarını açıklayan partiler artık seçim çalışmalarına start verdi ancak CHP'de "liste bombaları" son bulmuyor. Son bombanın pimini ise Vatan Gazetesi yazarı Selahattin Duman çekti. Kendi ifadeleriyle "siyasete girmeyi sevmeyen" Duman'ı, "mecburen siyasete çeken" konu ise İstanbul Moda kıyılarına dikilen dev cam otel ile CHP arasındaki "bağ" oldu. 
 
'ALTI KAZIK PARTİSİ' 
Bu bağı "şifreli" ifadelerle anlatan Duman, CHP listesine yön veren bir "parti büyüğünün" İstanbul Moda'ya, Doubletree by Hilton otelini diken müteahhitin "gizli ortağı" olduğunu öne sürdü. CHP'yi "Altı Kazık Partisi" olarak niteleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da "Mülayim Bakışlı Gözlüklü Şahsiyet" diye söz eden Duman'ın satırları şöyle: 
 
MELİH AŞIK DA YAZDI 
"Bu listenin kokusu çıkar, Altı Kazık Partisi'nin de Mülayim Bakışlı Gözlüklü Şahsiyet'in başı da çok ağrır... Hele ki Moda'nın orta yerine o camdan heyûla binayı 'hormonlu salatalık' gibi diken müteahhidin ortağı parti büyüğünün bombası patlarsa... Bu listelerde beklediğimiz renkli isimler yok... Ama bombası patlayacak olan yiğitler çok... Terazi var tartı var... Her bir işin vakti var..." Bu yazıyı kendi köşesine taşıyan Melih Aşık ise Duman'ın iddialarını yineledikten sonra Doubletree by Hilton'ı yapan şirketin adını da vererek, "Kimdir Taş Yapı'nın ortağı CHP'li? Üstelik de parti büyüğü?" diye sordu.
 
KiM BU GÖLGE ORTAK
Selahattin Duman'ın "CHP'li ortak" iddiasında bulunduğu Taş Yapı firması, Emrullah Turanlı'ya ait. İddialara konu olan ve geçen ay açılan İstanbul Moda'daki Doubletree by Hilton da Taş Yapı'nın ilk turizm yatırımı... Şimdi gözler, konumu nedeniyle eleştirilen ve 80 milyon euroya mal olan bu otele de imza atan Taş Yapı'nın ortağının hangi "CHP büyüğü" olduğunda...
 
takvim